KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS IN MAKRYGIALOS

   á Foto’s van  Vaggelis Fragiadakis

 

  Onroerend goed in Mirtos

 

Dit gezellige kleine vakantieplaatsje Mirtos (of Myrtos) aan de zonnige zuidkust van Kreta heeft het mildste klimaat van heel Europa, dicht bij de continenten meest zuidelijke stad van Ierapetra.
Mirtos is een rustig en ontspannen plaatsje maar tegelijkertijd niet te ver van de rest van de wereld, met een stad als Ierapetra dichtbij die van alle diensten/markten tebieden heeft, zoals vele winkel straten, moderne banken en verzekerings-kantoren die alles tebieden hebben voor een succesvolle investering in het gebied, ook is er een plaatselijk ziekenhuis en een aantal prive-klinieken die kan voldoen aan de behoeften van de bezoekers of permanente bewoners.
De lokatie is ongeveer 2 uur van de grootste luchthaven van Heraklion, en in de toekomst zal het met de nieuwe luchthaven van Sitia ongeveer een uurtje zijn. Er worden momenteel een reeks van verbeteringen uitgevoerd aan de weg in het oosten van Kreta.
Mirtos is een ideale zon, zee en strand bestemming, een heerlijk kust resort ontwikkeld in een ontspannen sfeer die goede mogelijkheden kan bieden voor iedere ontwikkelaar in een ontspannen omgeving, geschikt voor het hele gezin. Er is een selectie van bars, cafes, tavernas en restaurants in het resort die voldoen aan de meeste behoeften, met een paar toeristische winkels en supermarkten.
Er zijn nog ontwikkelings mogelijkheden ofwel voor meerdere ontwikkelingen of voor huizen of villa's etc, en de lokale en nationale overheid zijn nog altijd ontwikkeling vriendelijk.
Er zijn verschillende mogelijkheden in onroerend goed met makelaars in de omgeving Ierapetra. En met werelds grootste makelaar RE/AL in Makrygialos net langs de kust is RE/AL Professionals. Ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden, met enige interesse in Fractionele Eigenaar worden nagestreefd.
Het gebied rondom een groot aantal kleine dorpen, van kustdorpen Gra Ligia, Stomio, Ammoudares en Neo Mirtos, tot aan de oudere dorpen in de bergen Males, Hristos Mithi, Mournies en Anatoli, die mogelijkheden bieden voor het renoveren van oudere huizen.
Het uitzicht van sommige dorpen in de bergen is absoluut schitterend.
Ongeacht wat de potentiële belegger of ontwikkelaar misschien zou willen kan worden bereikt in het Mirtos gebied.
 

[Boven]

 

 

 

 

 

E LINKS

[Boven]

Huizen te koop in Myrtos, Oost Kreta

 

Bouwgronden te koop in Myrtos, Oost Kreta

 

Huizen voor renovatie te koop in Myrtos, Oost Kreta

 

Businesses te koop in Myrtos, Oost Kreta

 

Investerings-mogelijkheden in Myrtos, Oost Kreta

 

Lokale Makelaar medewerkers

 

Huur een huis of appartement in Myrtos, Kreta

 

Verkoop uw woning

 
Hit Counter freebanner2