Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

   á φωτογραφίες του Βαγγέλη Φραγκιάδακη   

 

Ακίνητα στο Μύρτος, Κρήτη

 

Το Μύρτος είναι ένα γραφικό χωριό στην νότια Κρήτη και απέχει από την Ιεράπετρα μόλις 16χμ.  Είναι χτισμένο δίπλα στην θάλασσα με ωραία παραλία.  Έχει μαγαζιά, σουπερμάρκετ, εστιατόρια και ταβέρνες. Θεωρείται από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στην νότια Κρήτη για τουρισμό. Το Μύρτος είναι μια ήσυχη όμορφη περιοχή με φιλόξενους κατοίκους.

 

Είναι μια περιοχή που θεωρείται μια από τις ανερχόμενες στην αγορά ακινήτου. Στο χωριό Μύρτος, μπορεί να αγοράσει κάποιος, σπίτι, βίλα μονοκατοικία, παλιό σπίτι, οικόπεδο, έκταση κοντά ή μακριά από την θάλασσα. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες περιοχές γύρω από το Μύρτος που μπορεί να επενδύσει κάποιος στα ακίνητα.

 

Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει με αυτοκίνητο ή ακόμη και με τα πόδια τα γειτονικά χωριά όπως Μίθοι, Ανατολή, Στόμιο, Μάλες, Άγιο Βασίλειο, Μουρνιές, Σικολόγο και πολλά άλλα. Στην Σύμη ιδιαίτερα μπορεί να περπατήσει το δάσος της περιοχής που είναι πανέμορφο και διασχίζεται από μικρά ρυάκια με φρέσκο νερό.  Μια παραθαλάσσια περιοχή που είναι κοντά στο Μύρτος είναι η περιοχή της Τέρτσας.  Υπέροχη παραλία με αμμουδιά. Πολλοί ξένοι την επισκέπτονται και από τα άλλα μέρη στον νομό Ηρακλείου. Σε αυτές τις περιοχές προσφέρονται πολλά ακίνητα για πώληση: σπίτια, βίλες, μονοκατοικίες, παλιά σπίτια, εκτάσεις, ξενοδοχεία και άλλα πολλά.

 

Το Μύρτος είναι το καταλληλότερο μέρος για επένδυση.  Συνδυάζει ήλιο, θάλασσα και είναι κοντά σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως η Ιεράπετρα. Προσφέρεται για αγορά εξοχικής αλλά και μόνιμης κατοικίας.

 

Ένα από τα μεσιτικά γραφεία που προσφέρουν ακίνητα στην περιοχή του Μύρτους είναι το RE/AL Professionals. Το μεσιτικό γραφείο RE/AL Professionals, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το ακίνητο που επιθυμείς στο Μύρτος, Κρήτης.

 

 

 

 

 

 

E LINKS

 

 

 

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά οικοπέδου στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά παλιού σπιτιού στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά μεγάλης έκτασης στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά επιχείρησης στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ακινήτου στο Μύρτος, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για πώληση ακινήτου στο Μύρτος, Κρήτη κάνετε κλικ εδώ

 

Για ενοικίαση ακινήτου στο Μύρτος, Κρήτης κάντε κλικ εδώ

 

 
Hit Counter freebanner2