Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

   á Photos by Vaggelis Fragiadakis

 

  EIENDOM I Myrtos, CRETE

Denne herlige lille feriebyen Myrtos (eller Mirtos) på den solfylte sørkysten av Kreta har en av de mildeste klimaet i hele Europa, med nærhet til kontinentene sørligste byen Ierapetra.
Mirtos samtidig som rolig og avslappet er overraskende ikke så fjernt fra resten av verden, det finnes et bredt spekter av tjenester i nærheten, i Ierapetra, som har gode shoppingmuligheter, og forretningsmiljø, med moderne banker og forsikringsselskaper kontorer som tilbyr alt for vellykket investering i området, er det også et lokalt sykehus, og noen private klinikker som kan møte behovene til besøkende eller fastboende alike.
Området er omtrent 2 timer fra hovedflyplassen i Heraklion, og i fremtiden vil være ca 1t fra den nye flyplassen på Sitia. Det er for tiden en rekke av veien forbedringer blir gjennomført i øst på Kreta.
Mirtos er den ideelle sol, sjø og sand reisemål, med en herlig stranden resort utviklet i et low key atmosfære som ville tilby gode muligheter til alle utviklere som ønsket å skape den ultimate i et avslappende miljø, passer for hele familien. Det finnes allerede et utvalg av barer, kafeer, tavernaer og restauranter på feriestedet som har plass til de fleste behov, med et par turist-butikker og supermarkeder.
Det er fortsatt utviklingsmuligheter rundt enten for flere utbygging eller for en / off hus eller villaer etc, og lokale og nasjonale myndigheter er fortsatt utvikling vennlige.
Det er rikelig med mulighetene innen eiendomsmarkedet i området med eiendommen fagfolk basert i Ierapetra, og med verdens største megler RE/AL i Makrygialos bare langs kysten i RE/AL Professionals. Foreløpig utviklingen skjer, med en viss interesse i Brøkdelen Eierskap blir forfulgt.
Området har rundt en rekke små landsbyer fra kyst landsbyer i Gra Ligia, Stomio, Ammoudares, og Neo Mirtos, til eldre åsen landsbyene Menn, Hristos Mithi, Mournies, og Anatoli, noe som kan gi muligheter for å skaffe eldre eiendommer for renovering eller nyutvikling. Utsikt fra noen av bakken landsbyer er helt fantastisk.
Uansett enhver potensiell investor eller utbygger kanskje vil kunne oppnås i Mirtos området.
 

 

 

 

 

E LINKS

[up]

Houses for SALE in Myrtos, East Crete

 

Building plots for SALE in Myrtos, East Crete

 

Houses for renovation for SALE in Myrtos, East Crete

 

Businesses for SALE in Myrtos, East Crete

 

Investment opportunities  in Myrtos, East Crete

 

Local Real Estate Agent

 

Rent a house or apartment in Myrtos, Crete

 

Sell your property

 
Hit Counter freebanner2